Зареждане

Кевин Лий ще помага на Сейнт Пиер за битка с Хабиб

Кевин Лий ще помага на Сейнт Пиер за битка с Хабиб
Публикувано на: Август 4, 2020 в 08:44 ч
Бившият претендент за титлата в лека категория Кевин Лий смята да помага на Джордж Сейнт Пиер в подготовката за боя с Хабиб Нурмагомедов. Преди дни Дейна Уайт сподели, че е готов да позволи на Хабиб да се бие със Сейнт Пиер в последната битка от кариерата си. "The Eagle" има насрочен дуел с Джъстин Гейджи през октомври, а през април 2021 г. иска да се бие с Джордж.

Кевин Лий, който дълги години преследваше битка с Хабиб вярва, че познава играта на Нурмагомедов и ще бъде от полза на Сейнт Пиер. Лий споделя, че ще бъде в ъгъла на "Rush" и ще измислят добър план, с който да противодействат на шампиона в лека категория. Кевин признава, че Хабиб е добър, но не е на нивото на Сейнт Пиер:


Ще бъда здрав, когато стане време за битка между тях. Ще се завърна към тренировките и ще се бия. Аз правя своите лагери в Tristar, където тренира и Джордж Сейнт Пиер. Аз ще бъда в неговия ъгъл, когато той се готви за битка с Хабиб Нурмагомедов. 

Ще се включа в неговия лагер и ще му помогна да се подготви. Мисля, че познавам играта на Хабиб и ще измислим нещо наистина добро. Хабиб е добър и аз го признавам, но не е като Сейнт Пиер. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес