Зареждане

Kevin Lee се цели в Paul Felder и Conor McGregor

Kevin Lee се цели в Paul Felder и Conor McGregor
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 11:12 ч
Kevin Lee успя да спре свободното си падане в клетката и записа впечатляваща победа над Gregor Gillespie, който беше непобеден. Двамата се биха в Ню Йорк, където Lee го нокаутира в ритник в главата и му нанесе първа загуба в ММА. Kevin се намираше в деликатна ситуация и беше спечелил само 1 от последните си 4 битки.

Той беше в серия от 2 поредни загуби, но явно тренировките заедно с Firas Zahabi и Georges St-Pierre са помогнали доста за израстването на играта му. Lee се завърна в топ 10 на лека категория и започна да се оглежда за нови опоненти. Той искаше да се бие с Islam Makhachev в Русия, но това не се случи и сега Lee се цели в Paul Felder и Conor McGregor:


Вижте, битката между мен и Islam щеше да е голяма за Русия, но той отказа и сега вече гледам за други опоненти. Знам, че Paul Felder си търси битка, както и Conor McGregor за своето завръщане през януари. Опция за него е  ‘Cowboy’, но все още нищо не е подписано и има доста опции. 

Дори няма да се моля за такава битка. Няма да звъня на Dana, защото всеки, който познава спорта знае, че ще го победя. UFC не искат той да губи, защото ще си загубят златната кокошка. Те са вложили доста време и пари в него. 

Ако той иска да се бие за титлата с Khabib, то тогава ще трябва да се бие със сериозни борци. Мисля, че битка между нас трябва да има, но той ще бяга от мен. Conor ще бяга също и от Gaethje. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес