Зареждане

Kevin Lee иска среща с Anthony Pettis на UFC 229 - готов да се бие на всяка цена

Kevin Lee иска среща с Anthony Pettis на UFC 229 - готов да се бие на всяка цена
Публикувано на: Август 14, 2018 в 09:15 ч
След като се върна сред победителите, надвивайки Edson Barboza на UFC Fight Night 128 през април, Kevin Lee е готов да се възползва от инерцията и вече си е наумил противник.

В наскорошно интервю той сподели, че би искал да се изправи срещу бившия шампион Anthony Pettis в предстоящото UFC 229, което ще се проведе на 6-ти октомври. Съдейки по коментарите му, от UFC са готови да организират двубоя.

"Мисля, че на UFC им харесва срещата. Има още две места в картата на UFC 229. Опитват се да намерят мястото на всеки. Tony Ferguson е все още в играта. Има някои променливи, но тази среща има смисъл."

Lee също разкри, че е провел разговор с бившия UFC шампион в полусредна и средна категория, Georges St-Pierre, след като 'Rush' отказа да приеме предизвикателството му, обяснявайки причините си по телефона. И въпреки че Lee му е влязъл в положение, той все пак го е приел като знак на неуважение и сега Pettis навярно ще го отнесе.

"Разбирам причините му да не иска да се бие с мен. Рисков противник съм, който не носи голяма награда. Разбирам го и продължавам напред. Приех го като неуважение, защото имам чувството, че не си заслужавам времето. Но ще се докажа. Ако трябва отново да показвам колко съм добър, ще го направя срещу Anthony Pettis."

Lee, който не успя да спечели временната титла в битката с Tony Ferguson на UFC 216, ще опита да покаже, че е най-добрият боец в лека категория, като също коментира, че останалите в дивизията е редно да искат да се бият сега с него, преди да е станал още по-опасен.

Освен това, ако 'Showtime' не приеме предизвикателството, той възнамерява все пак да се появи на UFC 229 и да се бие с опонент, избран в последния момент.

"Аз съм най-добрият в леката категория. На всичкото отгоре ставам все по-добър. Постоянно се опитвам да задобрявам. Затова и не се появявах по медиите за известно време - работих върху себе си. Каквото решат от UFC, ще бъда готов на 6-ти октомври. Ще вляза в килограмите дори и да не ми намерят опонент."

Разбира се, UFC 229 ще бъде оглавено от среща за титлата в лека категория между шампиона Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor, което означава, че Lee ще бъде готов да се намеси, ако някой от двамата не успее да участва.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес