Зареждане

Kevin Lee иска битка за титлата с Georges St-Pierre

Kevin Lee иска битка за титлата с Georges St-Pierre
Публикувано на: Юни 24, 2018 в 11:32 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Kevin Lee винаги се цели в звездите и след като Khabib Nurmagomedov, ще бъде зает той се прицели в битка с Georges St-Pierre в категория до 165 паунда. Тази категория не е създадена все още, но се очаква да се създаде в близко бъдеще.

Kevin Lee е готов за битка срещу легендата Georges St-Pierre през ноември:
 
Лека категория и полусредна категория в момента са бъркотия и има 3 титли в тези категории, затова трябва да се създаде и категория до 165 паунда. Мисля, че в тази нова категория има най-много смисъл да се бием с Georges за титлата. Нека да се бият McGregor и Khabib през октомври и ние с GSP да се бием през ноември в Медисън Скуеър Гардън през ноември, а след това ако искат да пускат Woodley срещу Covington.

Georges е един от хората, които винаги съм следвал и мисля, че съм изградил кариерата си благодарение на неговия пример. Започваме кариерите си в една и съща организация, имаме един и същи мениджър и една и съща агенция. Имаме толкова много сходства, които според мен ще допринесат още интерес в тази битка. Това ще бъде най-трудната ми битка, но щом се прибера, ще помисля как мога да го победя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес