Зареждане

Келвин Кейтър и Арнолд Алън оглавиха UFC Fight Night 213

Келвин Кейтър и Арнолд Алън оглавиха UFC Fight Night 213
Публикувано на: Септември 16, 2022 в 02:00 ч
Келвин Кейтър и Арнолд Алън получиха честта на оглавят галавечер на UFC.

Двамата ще се бият в категория перо в главната среща на събитието UFC Fight Night 213, което ще се проведе на 29-ти октомври в института на UFC в Лас Вегас.

Кейтър е с рекорд 23-6 в ММА и това е 5-та поредна галавечер, която той оглавява. Келвин направи 2 битки тази година. През януари той победи Гига Чикадзе, а през юни загуби от Джош Емет с разделно решение. Последните 3 битки с участието на Кейтър печелят бонус за битка на вечерта.

Той приключва 13 от срещите си и не е губил с нокаут в кариерата си. Само веднъж Кейтър е губил със събмишън в кариерата си.

Алън от своя страна е с  рекорд 18-1 в ММА и е в серия от 11 поредни победи. Арнолд има шанс да се превърне в претендент за титлата. Ако успее да бие Кейтър, тогава ще има серия от 10 поредни победи в UFC. Той приключва 10 от срещите си.

Единствената му загуба е с решение от Вржосек с решение през 2014 година извън UFC. Алън е бивш шампион на M4TC в лека категория. Тази битка може да го изстреля на върха, но няма да му е лесно срещу корав опонент като Кейтър.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес