Зареждане

Kayla Harrison: Аз съм женската версия на Khabib, но по-добра

Kayla Harrison: Аз съм женската версия на Khabib, но по-добра
Публикувано на: Август 8, 2019 в 16:00 ч
Олимпийска златна медалистка по джудо Kayla Harrison не страда от липса на увереност и самочувствие. Тя се представя много добре в клетката и за една година в ММА записа 5 победи, като 4 от тях са с приключване. Непобедената шампионка се подвизава в организацията PFL, където е много близо до финал на турнира в лека категория при жените.

Kayla ще стане шампионка на организацията и ще получи един милион долара, но трябва да победи Geneh Fabian през октомври, a след това още една победа на финала през декември. Harrison често се сравнята с шампионът в лека категория Khabib Nurmagomedov и вярва, че е женската му версия, но по-добра от него:


За себе си ще кажа, че съм женската версия на Khabib, но по-добра от него. Khabib е страхотен и много добър в борбата. В миналото той е тренирал джудо, но аз не мисля, че светът е виждал друг атлет като мен. Мисля, че моите събмишън умения са малко по-добри от неговите. Аз го харесвам. 

Разбира се, че и аз с лекота мога да преборя мечка. Вече съм печелила златен медал и сега ще изкача върховете в ММА. Искам да стана номер 1 в ММА. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес