Зареждане

Къртис Блейдс ще търси нокаута срещу Том Аспинал

Къртис Блейдс ще търси нокаута срещу Том Аспинал
Публикувано на: Май 24, 2024 в 18:00 ч
Къртис Блейдс призна, че няма негативно отношение към Том Аспинал преди битката им в UFC 304. Галавечерта ще се проведе през юли в Манчестър, Великобритания.

"Razor" поздрави англичанина за постиженията му, откакто двамата се изправиха един срещу друг в октагона. Когато Том Аспинал и Къртис Блейдс се сбиха за първи път, битката продължи само 15 секунди. Битката обаче не завърши с бърз нокаут, а с контузия на коляното за Аспинал. Сега те ще имат възможност за истинска битка, която ще бъде за временната титла в тежка категория.

Срещата им ще бъде подглавна за UFC 304 в Манчестър на 27 юли. В интервю за MMA Junkie, Блейдс призна, че е убеден в сериозността на Аспинал. Къртис сподели, че ще търси нокаута:

"Разбира се, не мисля, че той не е добавил оръжия към арсенала си през последните две години и половина. Просто не трябваше да ги използва. Това не означава, че те не съществуват. Той е добър човек. Нямаме вражда. Не знам дали мога да го направя сам, но бих искал да разсея наратива, че трябва да мразиш опонента си. Спортист съм от 9-годишен, но никога не съм мразил съперниците си. 

Печелил съм в американския футбол, борбата, джиу-джицу и ММА. Правил съм го без омраза. Не е нужно да мразите някого, за да го предизвикате физически и да се опитате да спечелите. Знам, че той ще даде всичко от себе си, за да ме нокаутира. Аз също ще дам всичко от себе си, за да го нокаутирам. Но зад това няма обиди. Това е неговата работа, това е моята работа.", сподели Блейдс.

Кой от двамата ще спечели в Манчестър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес