Зареждане

Къртис Блейдс: Лош късмет е да залагаш пари на себе си

Къртис Блейдс: Лош късмет е да залагаш пари на себе си
Публикувано на: Юни 14, 2022 в 02:00 ч
Звездата на UFC в тежка категория Къртис Блейдс вярва в способностите си, когато вратата на клетката се затваря зад него, но въпреки това казва, че никога не би заложил на себе си. 

Блейдс, който в момента е на 4-то място в ранглистата в тежка категория, е постоянно присъстващ на върха в дивизията, откакто пристигна в UFC. 

В 15 битки на най-голямата сцена на ММА „Razor“ падна само от две имена, нокаутьора Дерик Луис през февруари 2021 г. и действащият шампион Франсис Нгану през 2016 и 2018 година.

В края на другия месец Блейдс се завръща, за да мери сили с Том Аспинал в Лондон. Той ще брани серия от 2 поредни победи. В последно време много бойци залагат на себе си, но Блейдс не смята да го прави.

„Мисля, че е много възможно доста бойци да залагат на себе си. Не бих го направил, просто защото съм много суеверен. Аз мисля, че това е лош късмет. 

Така че не бих, но не бих се изненадал, ако това вече е нещо, което бойците правят. Вече изкарвам достатъчно, така че не чувствам нужда да рискувам допълнителните пари“, каза Блейдс пред The Hannibal TV.

Съгласни ли сте с мнението на Блейдс ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес