Зареждане

Камару Усман за Едуардс: Искам да му взема титлата и душата

Камару Усман за Едуардс: Искам да му взема титлата и душата
Публикувано на: Март 17, 2023 в 12:00 ч
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман (20-2) е уверен, че ще доминира над действащия шампион Леон Едуардс (20-3) в трилогията.

Едуардс и Усман ще се изправят един срещу друг на 18 март в UFC 286 в Лондон, Великобритания. Битката ще бъде основното събитие на галавечерта. Усман загуби титлата си през август 2022 година. Тогава той доминира над Едуардс, но загуби с нокаут в последните секунди на битката.

Сега времето за втората битка почти настъпи, а Усман се е прицелил в титлата и душата на своя опонент.

„Мисля, че дори Леон забрави какво се случи в нашата битка преди този удар. Ще изляза и ще му напомня кой е той. Той е втори в дивизията. Време е да покажа на света защо съм най-добрият.

Аз съм най-добрият в полусредна категория в света. Сега нямам колан, но дори той разбира, че съм най-добрият боец. Тази събота ще имам шанс да отида в битката и да го докажа. 

Дори след като загубих колана, отношението ми остана същото. Искам да доминирам и да победя съперника си. Това е планът ми за събота. Леон не разбира колко трудно е да направиш първа защита на титлата. 

И той трябва да го направи у дома, семейството му ще седи до осмоъгълника. Той ще трябва да се бие с човек, който го доминираше в повечето рундове. Леон ще трябва да работи много.

Искам да взема титлата му. Искам да му взема душата. Бих искал да направя и двете. Винаги искам опонентите ми да казват след битка:"Никога повече не искам да се бия с този човек". 

Време е да дадем урок на Леон.“, каза Усман пред Sports Illustrated.

Каква е вашата прогноза за битката ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес