Зареждане

Камару Усман: Във втора битка ще сложа Масвидал в ковчег

Камару Усман: Във втора битка ще сложа Масвидал в ковчег
Публикувано на: Февруари 15, 2021 в 04:00 ч
Камару Усман е готов да направи втора битка с Хорхе Масвидал. 33-годишния шампион запази трона си в полусредна категория, след като миналия уикенд нокаутира Гилбърт Бърнс в третия рунд. Усман записа 3-та поредна защита на титлата си и вече има 13 поредни победи в полусредна категория, което е нов рекорд.

Веднага след срещата с Бърнс, Камару хвърли ръкавицата към Масвидал. Двамата се биха в средата на миналата година в Абу Даби. Тогава Масвидал прие боя с няколко дни предизвестие и загуби с решение след 25 минути битка. В последните дни Хорхе не спря да настоява за реванш, а Усман е готов да му го даде и да го сложи в ковчег:

Масвидал трябваше да си измисли оправдание. Това е единствената причина да приеме боя. Два пъти опитахме да направим битка между нас в миналото, но той отказа. Масвидал ми отказваше. Причината да приеме битката в Абу Даби беше тази, че ще си има оправдание. 

Хорхе тренираше през цялото време, но след това се оправда, че приел със няколко дни предизвестие. Той отдава загубата на това, че прие да се бием с 6 дни предизвестие. Обещавам ви, че този път ще го спра. Давам му време да тренира пълен лагер. Бях разочарован от себе си в онази нощ, защото знам, че мога да го спра. 

И въпреки всичко влязох в клетката и го доминирах от началото до края. Обещавам ви, че ще го спра, ако реши да се бием, но мисля, че не го иска. Масвидал ще бъде тих. Този път ще го сложа в ковчег. Не мисля, че той иска тази битка.

Какво ще се случи във втората битка ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес