Зареждане

Kamaru Usman: През декември Covington ще влезе в клетката с лъв

Kamaru Usman: През декември Covington ще влезе в клетката с лъв
Публикувано на: Октомври 10, 2019 в 00:00 ч
Безспорният шампион в полусредна категория Kamaru Usman ще се бие срещу Colby Covington на UFC 245 през декември във Вегас. Двамата бойци дълго време влизаха в разправии и не спираха да се обиждат, което доведе до тази дългоочаквана среща. Това ще бъде първа защита на титлата за Usman, който се намира в серия от 14 поредни победи и няма загуба вече 6 години.

Covington от своя страна също се намира в серия от победи и беше временен шампион. Всеки от тях вярва, че ще излезе победител и определено ще бъде зрелищен двубой. "The Nigerian Nightmare" реши да поговори за битката между тях и сподели, че Covington ще бъде заключен с лъв в октагона. Kamaru не вижда как срещата ще продължи повече от рунд и иска да накаже своя опонент:


Дълго време си представям тази битка и не виждам как ще продължи по-дълго от един рунд. Не искам да съм с него 5 рунда в клетката, защото това означава да работя здраво. Да, аз обичам да го правя, но не и срещу такъв опонент. 

Той ще го разбере, когато влезем в октагона. Covington ще осъзнае, че е заключен в клетката с лъв и само един ще излезе от нея. Това определено няма да бъде той. Toва е битка за феновете. Рядко се случва феновете да получат битката, която искат. 

Хората ме молят да убия това момче. Пишат ми постоянно в социалните мрежи. Съгласих се за битка с него през ноември, но не всичко зависи от мен. В тези преговори има 3 страни и ние си свършихме работата, но не се получи. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес