Зареждане

Камару Усман: Братята Пол ще бият братята Тейт в ММА

Камару Усман: Братята Пол ще бият братята Тейт в ММА
Публикувано на: Декември 22, 2023 в 08:00 ч
Камару Усман изрази мнението си за това как Логан и Джейк Пол могат да имат предимство в хипотетичен MMA сблъсък срещу Тристан и Андрю Тейт.

Въпреки популярността на братята Пол в света на бокса, основата им в борбата е решаващ фактор, който може да им осигури надмощие в ММА сблъсък. Това е вярно, защото братята Тейт са предимно кикбоксьори, които нямат никакъв опит в борбата, а тя е много важна в ММА.

Усман подчерта това по време на появата си в PBD Podcast, заявявайки:

„Ако това е ММА битка, мисля, че тя е в полза на Джейк и Логън Пол. Със сигурност е така. Искам да кажа, че братята Пол всъщност се бориха. Кикбокса е недостатък, когато се изправяш срещу борците. 

Ако кикбоксьор вкара ритник, а аз го хвана, тогава имаме различен баланс. Обикновеният човек не осъзнава, че е истинско умение да можеш да станеш, след като си по гръб.", сподели Усман.

Тристан и Андрю Тейт в момента са заплетени в правни проблеми. Те са изправени пред обвинения в изнасилване, трафик на хора и създаване на организирана престъпна група за сексуална експлоатация на жени. И двамата братя категорично отричат всички обвинения.

Докато дискусиите за потенциален мач между братята Пол и братята Тейт предизвикват любопитство, правните пречки и сериозните обвинения срещу Тейт значително намаляват вероятността от такова събитие.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес