Зареждане

Junior dos Santos се закани да нокаутира Багата

Junior dos Santos се закани да нокаутира Багата
Публикувано на: Юли 2, 2018 в 05:28 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Благой Иванов - Багата ще направи своя дебют в най-добрата ММА организация в света - UFC. Предвид факта, че Багата е бивш шампион в тежка категория от UFC решиха да го хвърлят в дълбокото и му дадоха за опонент друг бивш световен шампион - Junior dos Santos.

Двамата са страхотни бойци и ще си спретнат здрава битка в която Cigano се закани, че ще го нокаутира:
 
Бях аут за почти година от боевете, но продължих да тренирам, защото вярвах, че това ще свърши бързо. Нещата се проточиха, но веднага щом ме уведомиха от USADA, че съм невинен се обадих на моят мениджър и му казах, че трябва да ми намери опонент.

От UFC ми предложиха Ivanov за битка в Чили, защото тогава загубиха главната си битка и аз приех. Това беше 18 дни преди събитието, но аз приех, защото бях във форма, но от UFC решиха да ни преместят за юли в Idaho.

Приех битката, защото не съм от тези, които си избират опоненти и чакат - това е лудост за мен. Ако си боец трябва да се биеш и Ivanov беше шампион в друга организация и в момента е застанал на пътя ми и целта ми е да го победя. С моята добра стратегия, глад и отдаденост ще го нокаутирам.

Багата има само 1 загуба в своята кариера от Alexander Volkov със събмишън и за Cigano няма да е лесно да нокаутира Благой. Да се надяваме, че Багата ще вкара добри попадения в брадичката на Junior и ще го довърши. Успех Бага!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес