Зареждане

Jorge Masvidal смълча публиката в Лондон с брутален нокаут над Darren Till

Jorge Masvidal смълча публиката в Лондон с брутален нокаут над Darren Till
Публикувано на: Март 17, 2019 в 01:05 ч
Jorge Masvidal беше аутсайдер в битката с Darren Till, но въпреки това успя да победи. Двамата се изправиха един срещу друг в главната битка на събитието в Лондон. Jorge Masvidal (32-13 MMA) идваше след 2 поредни загуби и не се беше бил почти две години, но показа, че това не му е повлияло. В началото на рунда Jorge се хвърли в атака и изрита Till в слабините, което прекъсна срещата за кратко. Darren Till успя да се възстанови и със силен ляв изпрати в нокдаун Jorge, а след това опита да му вкара граунд енд паунд, но Masvidal  се изправи и му вкара десен.


Masvidal опитва ритник в тялото, но Till го хваща и го сваля на земята, а след това му позволява да се изправи. Masvidal вкарва ритник, който е последван от джаб. Till отвръща с ляв, но Masvidal се усмихва и показва, че не е впечатлен. Till с комбинация от ляв и десен, на която Masvidal отвръща с десен. Двамата влизат в клинч и си разменят удари с колена. Till опитва събаряне, а след него вкарва ляв удар, на който Masvidal отвръща с ритник в тялото и край на рунда.


Във втория рунд Till  вкарва джабове, а Masvidal отвръща със силен ритник в тялото. Masvidal с нов ритник, който е последван от силен десен. Till неволно бърка в окото на Jorge и битката е временно спряна. Срещата е подновена и Jorge успява да свали Till на земята, но след кратко двамата отново са в стойка. Till вкарва силен ритник, а след него и джаб. Jorge Masvidal вкарва силен ляв, който сваля Darren Till, а докато той пада Masvidal му вкарва нов ляв и Darren Till е на пода в безсъзнание, но това не спира Masvidal и той му вкарва нов удар, а рефера спира срещата.


С тази победа Masvidal прекъсва серията от 2 поредни загуби и пожела битка за титлата. Darren Till от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби.

















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес