Зареждане

Jon Jones се извинил на бойците от UFC 232

Jon Jones се извинил на бойците от UFC 232
Публикувано на: Декември 27, 2018 в 07:30 ч
От Лас Вегас в Калифорния беше преместено събитието UFC 232 и то в последната седмица заради един човек. В проба на Jon ‘Bones’ Jones беше открито малко количество туринабол и от Атлетическата комисия на Невада му отказаха лиценз, защото нямат време за разследване. На извънредна пресконференция Dana White обяви, че местят събитието, защото в Калифорния, Jones има лиценз, но това преместване коства много на феновете, които бяха платили всичко във Вегас, както и за бойците.


Днес Jones сподели, че се чувства гадно заради феновете и се извинил на бойците от предстоящото събитие:



Чувствам се добре и не мога да си позволя да е друго. Гадно ми е заради феновете. Извиних се на всички бойци от събитието, които срещнах лично и доколкото знам ми простиха. Трябва да запазя емоциите си, за в края на битката. След края на двубоя съм решил да направя всички възможно, за да помогна на феновете, които загубиха от тази ситуация. 

Когато разбрах всичко това си казах "Не отново". Бог обаче ми помогна да се справя с всичко това. Това е неговия план и аз просто трябва да го следвам и да бъда с него. Има неща, които са извън контрола ни и ние просто трябва да се фокусираме върху тези, които можем да контролираме. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес