Зареждане

Jon Jones: Съвсем скоро ще разоблича Dominick Reyes

Jon Jones: Съвсем скоро ще разоблича Dominick Reyes
Публикувано на: Ноември 11, 2019 в 08:46 ч
Jon Jones е готов да сподели клетката с непобеденият претендент Dominick Reyes. Двамата ще се бият през декември или в началото на следващата година, а Reyes реши да покаже уважение към безспорния шампион.

"Bones" обаче не е доволен от това фалшиво уважение и реши да отговори на своя опонент, който преди това го обиждаше. Jones вярва, че Dominick е опасен само в първия рунд, а след това избледнява и обеща на феновете, че съвсем скоро ще го разобличи:


Reyes: Шампиона е велик. Сега той ще се бие с първия от новото поколение. Това е такава чест за мен и нямам търпение за шанс срещу шампиона в октагона. Той е легенда, но аз ще съм новия шампион.

Jones: Ти започна тези неща и говореше разни неща, а сега показваш това фалшиво уважение ? Ще ти задам сериозен въпрос, Dominic. Какво точно е новото поколение при теб и твоя стил на игра ? Различното при теб е, че си ново име. 

Най-лесно ще бъде да го събмитна, но аз не поемам по лесния път. Няма какво да ме стресне в неговата игра. Той е опасен в първия рунд, след което ще го разуча и ще го размажа. Съвсем скоро ще го разоблича.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес