Зареждане

Jim Ross: Феновете искат Brock Lesnar, нямат за кого да се радват

Jim Ross: Феновете искат Brock Lesnar, нямат за кого да се радват
Публикувано на: Декември 21, 2017 в 14:00 ч
 
Винаги когато някоя звезда напусне UFC, се намира заместник, като това е редовна практика във федерацията.
 
Conor McGregor е зает с боксови срещи, за да защитава титлата си в лека категория. Ronda Rousey е малко вероятно да се завърне след втория нокаут, който претърпя. Jon Jones отново се забърка в скандали и едва ли ще се бие някога повече, а Georges St. Pierre за пореден път се оттегли.
 
Затова бившият коментатор от WWE Jim Ross твърди, че феновете се надяват Brock Lesnar отново да влезе в Октагона.
 
“Феновете си искат Lesnar, защото в момента липсват суперзвезди. Работата на UFC и другите организации е да правят срещи, които да привличат интерес. В момента обаче би било късмет, ако някой има повече от три срещи годишно. Да не говорим, че няма и много млади бойци, които биха могли да се превърнат в следващата звезда в MMA средите. Истината е, че за момента няма кого да следят феновете и затова си искат Lesnar. Това е причината да имаше интерес около завръщането на GSP, затова феновете искат Cain Velasquez и Conor McGregor да влязат отново в клетката.  Все бойци с история.”
 
И въпреки че Lesnar успя да надвие Mark Hunt в UFC 200, малко след това той бе обвинен в употреба на забранени вещества. Отделно от това Dana White сподели, че от Световната федерация по кеч навярно не биха дали отново Lesnar за двубой в Октагона.
 
Lesnar наистина може да се окаже това, от което имат нужда от UFC.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес