Зареждане

Jeremy Stephens искал да се самоубие след загубата от Jose Aldo

Jeremy Stephens искал да се самоубие след загубата от Jose Aldo
Публикувано на: Февруари 27, 2019 в 00:00 ч
Jeremy Stephens се гласеше за шампионска битка и беше в серия от 3 поредни победи, но всичко приключи с неговата мечта, защото той беше нокаутиран от Jose Aldo миналата година в Канада. Загубите винаги са тежки за приемане, но явно при “Lil Heathen” проблемите били още по-сериозни, защото той искал да се самоубие след тази загуба:



Спомням си, че след края на двубоя гледах двете си деца, които бяха на 9 и 7 години. На същата възраст бях аз, когато нашите се разделиха. Бях готов да напусна жена си и децата и да се откажа от всичко. Започнах да си мисля за самоубийство. 

Не вярвах в себе си. Защо момче от Айова да стане шампион ? Бях толкова близо до целта и не успях. Нямах увереност в себе си и това определено ме дърпаше назад.  Аз съм един от най-коравите бойци на земята, но това не означава, че не съм бил на дъното. Аз съм човек и като всеки друг имам чувства и изпитвам емоции. 







Jeremy отново ще има труден тест през себе си, защото този уикенд ще се бие срещу Zabit Magomedsharipov, който е безгрешен към момента в клетката на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес