Зареждане

Jeff Novitzky се надява, че TJ Dillashaw ще служи за пример на всички, които искат да мамят

Jeff Novitzky се надява, че TJ Dillashaw ще служи за пример на всички, които искат да мамят
Публикувано на: Април 24, 2019 в 08:06 ч
През август миналата година TJ Dillashaw успя да нокаутира Cody Garbrandt и започна да претендира, че е най-добрия боец в историята на категория петел. Той защити титлата си в тази битка и пожела да слезе в категория муха, за да се бие срещу Henry Cejudo в търсене на втори пояс. За негово съжаление Dillashaw загуби с нокаут за 32 секунди, то това не беше най-лошото, защото той се провали на допинг тест и отнесе 2 години наказание от USADA. Сега Jeff Novitzky се надява, че всички ще си вземат поука от Dillashaw и няма да опитват да мамят със забранени вещества:



Не съм на тази длъжност, за да слагам сол в раните. ТJ получи две години наказание и това е нещо голямо. Той определено получи звучен шамар. Мисля, че има нещо, което може да се каже за незабавното признаване на нарушение и вина, което той направи много бързо тук. 

Надявам се, че други бойци ще видят това и ще разберат, че ние не си играем. Няма значение какъв си и дали си шампион, защото ние се отнасяме еднакво към всички и нарушиш ли правилата ще бъдеш наказан. Горд съм с това, което правим тук. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес