Зареждане

Jared Cannonier: Очаквам да победя Israel Adesanya

Jared Cannonier: Очаквам да победя Israel Adesanya
Публикувано на: Октомври 22, 2019 в 00:00 ч
Jared Cannonier се справя феноменално, откакто миналата година направи дебют в средна категория. Cannonier се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут и бързо затвърди позицията си на претендент в категорията. Jared е боец, който се състезаваше в тежка категория, а след това и в полутежка, преди да свали още повече килограми и да започне приключение в средна категория.

Той записа голяма победа над Jack Hermansson в края на миналия месец в Дания и определено вдигна още повече своите акции. Наскоро той беше похвален от новият шампион в категорията Israel Adesanya и това определено го радва. "The Killa Gorilla" е с рекорд 13-4 в ММА и вярва, че ще постигне победа на Adesanya в битка между тях, каквато може да има в бъдеще:


Определено е добре да те похвали шампиона, който освен това е много добър страйкър. Той е боец, който има над 100 битки в бойните спортове и това си е доста опит. Аз ставам все по-добър и това е моята цел. Искам да съм по-добър от това, което бях вчера. 

"Izzy" вече ме забеляза и евентуално всички ще ме забележат. Ако не го направят, то тогава ще стане твърде късно когато споделим клетката. Мисля, че Adesanya се справи перфектно срещу Whittaker. Той знаеше какво да очаква от него и се справи перфектно. 

Обичам предизвикателствата и мисля, че битка между нас ще се случи. Очаквам да я спечеля. Не искам да чакам и сега очаквам битка за определяне на претендент или направо за титлата. Не искам да приемам други срещи. Няма да правя грешката, която направи Hermansson. 




0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес