Зареждане

Jacare Souza очаква мач за титлата, ако нещата минат гладко на UFC 230

Jacare Souza очаква мач за титлата, ако нещата минат гладко на UFC 230
Публикувано на: Ноември 1, 2018 в 08:59 ч
Jacare Souza вече 5 години е в UFC и въпреки победите, които успя да запише все още не е получавал шанс да се бие за титлата. За тези 5 години той успя да запише 8 победи и 3 загуби, като 2 от тях бяха срещу Romero и Gastelum, но и двете с раздвоено решение, които не бяха доста убедителни. Загубата му срещу Robert Whittaker обаче беше с нокаут, но тогава Jacare страдаше от контузия на гръден мускул, която почти го пенсионира.

Сега той се завръща в подглавната битка на UFC 230 срещу Chris Weidman и се надява, че след победа най-накрая ще получи своя шанс:


Вярвам, че ако нещата на UFC 230 минат гладко ще получа шанс за титлата. Weidman каза същото нещо, което значи, че ако аз победя ще получа този шанс. Трябваше да подобря няколко неща в играта си. Той е добър борец и притежава добро джиу-джитсу и аз наблегнах върху защита от събаряния и джиу-джитсу. Той е отличник в бразилското джиу-джитсу и е чудовище на земята.

Голямо предизвикателство е битката срещу Weidman, защото той е бивш шампион и ще е в родния си град. За мен ще бъде чест и аз влизам в клетата за да дам на феновете вълнуваща битка. Това е страхотна възможност, защото той е на върха в категорията.


Ще успее ли Jacare да спечели и да си подсигури шанс за титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес