Зареждане

'Ислам Махачев получава специално отношение от UFC'

'Ислам Махачев получава специално отношение от UFC'
Публикувано на: Юни 1, 2023 в 10:00 ч
Рей Лонго, който е треньор на шампиона в категория петел на UFC Алджамейн Стърлинг, неочаквано се изказа срещу Ислам Махачев.

Отборът на Стърлинг не е доволен от това, че UFC насрочиха битка срещу Шон О'Мали за 19-ти август в Бостън. Алджамейн започна да се оплаква от контузии и загатна, че може и да не се бие толкова скоро. За последно Стърлинг победи Хенри Сехудо преди по-малко от месец.

Алджамейн не се бие толкова често, а това дразни Дейна Уайт. Президентът на UFC заплаши, че ще създаде временна титла в категория петел, ако Стърлинг не се бие с О'Мали. Лонго реши да защити своя шампион и за целта даде пример с Махачев.

„Просто е несправедливо, Махачев не се е бил цяла година! Така че защо, за Бога, Стърлинг трябва да влезе в октагона за битка след два месеца ? Какво за Бога ? 

Предпочитам всичко да е справедливо и всички да имат еднакви условия. Ако Дейна Уайт иска битки на всеки два месеца, тогава така да бъде. 

Това е тяхната компания.“, каза Лонго в Anik & Florian Podcast.

Реално Махачев беше готов да се бие през лятото, но няма изявен претендент за титлата. Скоро Чарлз Оливейра и Бенейл Дариуш ще излъчат претендент за златото в лека категория.

Получава ли Махачев специално отношение ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес