Зареждане

Ислам Махачев: Хабиб ни тренира и ни плаща разходоите

Ислам Махачев: Хабиб ни тренира и ни плаща разходоите
Публикувано на: Септември 17, 2024 в 14:00 ч
Хабиб Нурмагомедов е далеч от покриване на ограничението от 70 килограма за UFC в лека категория.

Всички постоянно говорят за завръщането му, докато самият той се наслаждава в пълния си блясък на пенсията. Няма повече сваляне на тегло или дехидратация. В момента Хабиб се е посветил на треньорска роля и оставя строгите диети на своите студенти.

Основното намерение на Нурмагомедов е да направи Ислам Махачев доминантен шампион на UFC в лека категория. Самият той вече му е определил тази съдба, а след около година ще видим какво още са намислили, защото се говори за дебют в полусредна категория.

Ислам признава, че Хабиб не спира да се грижи за тях и дори има покрива разходите:

„Хабиб се пенсионира, но това не означава, че не го е грижа за нас. Сега той се е превърнал в треньор, който предава опита си на другите. Можеш да тренираш борба с него, можеш да тренираш граплинг с него. Но ако говорим за чист спаринг в стойка, там не е толкова лесно, защото той стана толкова дебел човек.

Хабиб прави всичко по собствена воля и не иска нито долар от нас. Целият тренировъчен лагер е с нас, грижи се за нас. Тренира ни и ни плаща настаняването и храната. Той помага на целия си отбор и прави всичко за нас.“, каза Махачев.

Ще успее ли Махачев да остане шампион до оттеглянето си от ММА ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес