Зареждане

Иржи Прохазка обмисля слизане в средна категория

Иржи Прохазка обмисля слизане в средна категория
Публикувано на: Юли 7, 2024 в 02:00 ч
Всички членове на екипа на Иржи Прохазка ще се срещнат през следващите дни и ще обсъдят какви промени ще направят.

Една от тях ще се отнася и до смяна на категорията. В края на миналия месец Иржи загуби за втори път от Алекс Перейра с нокаут. Така той не успя да си върне титлата в полутежка категория и скоро няма да получи такъв шанс. След загубата от Алекс Перейра, Прохазка ще търси нов импулс в спортния си живот.

Има голяма вероятност Прохазка да слезе в средна категория на организацията. В следващите дни ще има среща в щаба на звездата от Чехия, за да решат бъдещето му. Ето какво каза Мартин Караиванов, треньор на Иржи Прохазка:

„Ще изгледаме кадрите и ще направим изводи за следващата тренировка. Определено не приключваме, а продължаваме. Ако мога да говоря за себе си, сега го виждам като рестартиране и положителна стъпка към това да се случи нещо. 

Иржи все още е на оптималната възраст, за да се справи с преминаването към средна категория. Разбира се, че ще говорим за това. Това няма да е само мое решение, но и решение на отбора. Средна категория би имала смисъл като ново рестартиране.", сподели Караиванов.

Ще успее ли Прохазка да постигне успех в средна категория ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес