Зареждане

Иржи Прохазка иска титлата в UFC

Иржи Прохазка иска титлата в UFC
Публикувано на: Юли 14, 2020 в 09:05 ч
Бившият шампион на RIZIN в полутежка категория Иржи Прохазка направи мечтан дебют в UFC. Той премери сили с бившият претендент Волкан Юздемир на бойния остров в Абу Даби и успя да победи с нокаут във втория рунд. Прохазка навлезе в серия то 11 поредни победи, в които той успява да нокаутира 10 от съперниците си.

Вижте още - Иржи Прохазка дебютира с тежък нокаут над Юздемир​​​

Иржи приключва 25 от своите битки и сега се е прицелил в титлата на UFC. 27-годишния боец държи впечатляваща статистика с 27 победи и 3 загуби. Той е готов да се бие с всеки, а целта е титлата, до която може да стигне след още някоя победа. Ето какво сподели Иржи в интервю:


Нищо не ме изненада в битката с Юздемир. Не се фокусирах върху неговите удари. Повече се интересувах от моите удари, защото исках да го нокаутирам. Не се интересувах от неговите атаки. Видях, че той се разклати и го нокаутирах. Чувствам се изумително. Очаквах повече борба от него, но все пак беше добра битка. Спечелих дебютната си битка и това беше голяма стъпка за мен. 

Бойния остров е невероятно място. Доволен съм, че съм част от това. Искам да се бия скоро, защото искам титлата. Това е моята мисия. Трябва да поработя върху моето представяне. Направих грешки. Уважавам всички. Ще се бия срещу всеки в UFC. Искам да покажа моето изкуство.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес