Зареждане

Ирен Алдана: Побеждавам Холм и се бия за титлата

Ирен Алдана: Побеждавам Холм и се бия за титлата
Публикувано на: Юни 26, 2020 в 05:00 ч
Състезателката на UFC в категория петел Ирен Алдана получи сериозен тест и ще мери сили с бившата шампионка Холи Холм. Двете ще се бият в главната битка на UFC Fight Night 175, което ще се проведе на 1-ви август в Лас Вегас. Ирен е с рекорд 12-5 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи. Тя губи само веднъж в последните си 6 битки и загубата е с раздвоено решение.

Алдана идва след голяма победа с нокаут над Кетлен Виейра, която записа в края на 2019 година. В категория петел липсват опонентки за шампионката Аманда Нунеш и Алдана ще даде всичко от себе си, за да победи Холм, а след това да се бие за златото. Ето какво сподели Ирен пред MMAJunkie:


Не знам какви са плановете на UFC за мен. Мисля, че ще стана претендент за титлата, ако победя Холи Холм, която е бивша шампионка. Записах и победа над Виейра през декември. Минала съм през големи имена. Миналата година направих важни битки и фактът, че се бия с Холм показва, че може да стана претендентка за титлата. Трябва да уважим решението, което ще вземе Аманда. 

Тя направи много за спорта и ако е доволна, то тогава трябва да уважим нейното решение. Мисля, че е грешно тя да говори, че няма предизвикателства в дивизията. Категорията се развива и има силни претендентки. Предстои да видим много интересни битки. Претендентите се развиваме и ще станем заплаха за Нунеш. Започнах със спорта на 25 години и нямах много опит преди това. 

Дори не знаех, че съществува ММА. Може да се каже, че започнах аматьорските си битки в  Invicta FC. Сега се бия в UFC и моите опонентки стават все по-силни. Сега вече съм по-зряла в спорта. В момента имам добър манталитет, чувствам се силна, чувствам се оптимално физически, психически и технически. Мисля, че съм в най-добрата си форма. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес