Зареждане

'Иранския Хълк': Искам да се бия с бойци, а не с прасета и кашалоти

'Иранския Хълк': Искам да се бия с бойци, а не с прасета и кашалоти
Публикувано на: Януари 18, 2024 в 23:00 ч
В последните няколко години Саджад Гариби, известен като "Иранският Хълк" набра популярност в медиите.

Гариби респектираше с внушителните си размери, но се оказа, че неговите снимки са обработвани с фотошоп. Той не спираше да предизвиква наред и беше готов да влезе в UFC. За щастие Дейна Уайт не се върза на неговите приказки и не го приеха. Гариби почти стигна до битка с актьора Мартин Форд, но Форд се отказа, защото Гариби заплаши, че ще се самоубие.

В крайна сметка Саджад дебютира в бокса, но беше прегазен за 2 минути от 'Казахстанския Титан'. В последните месеци Гариби преговаряше с чешката ММА лига RedFace. Те очакваха той да дебютира през декември и му пращаха пари за подготовка, но изненадващо Гариби се отказа.

Той твърдеше, че искал да участва в турнир по шамари, а не в ММА битка. Сега Саджад за пореден път си промени мнението. Той твърди, че иска да се бие с истински бойци, а не с прасета и кашалоти. С тези свои нападки той се обърна към Диего Котлар, който прави ММА битки в Чехия.

Ето както каза Гариби по темата:

„Диего Котлар е човек, когото съм виждал преди, но никога не съм го смятал за равностоен боец. Той е просто прасе, което бих свалил с един удар. Но тогава забелязах, че той предизвика Карлос Вемола и станах по-умен. Исках аз да се бия с Вемола. 

Диего е кашалот, който се интересува само от вниманието и нищо повече. Тежи поне 200 килограма, яде месото на свещени животни. Tой е прасе. Единствената му битка е със затлъстяването. И я губи сериозно. 

Той не може да има енергия за по-нататъшни битки, не може дори да си почеше по задника, без да се задъхва. Причината да не летя до Прага през декември беше болестта ми и фактът, че някои хора ме направиха на глупак. Никога не съм казвал, че нямам желание да се бия по-късно, когато бях излекуван. 

Нямам нужда от определени хора, но аз съм човек на думата си и настоявам, че трябваше да се бия с Вемола, а не с някакъв кашалот. Все още съм готов, все още тренирам. Имам конкретни предложения, но не знам коя да избера.“, каза Гариби. 

Припомнете си дебютната битка на Гариби от видеото:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес