Зареждане

Инфлуенсър подари чисто ново BMW на Дейна Уайт

Инфлуенсър подари чисто ново BMW на Дейна Уайт
Публикувано на: Ноември 23, 2023 в 14:00 ч
Дейна Уайт беше зарадван с поредния екстравагантен подарък.

След като приятелите му, Стив Делеонадрис и Тейлър Люън, му подариха чипове за казино на стойност $500 000 в Лас Вегас, Razzaqlocks реши да се присъедини към бандата на щедростта. 21-годишният инфлуенсър подари на Дейна Уайт чисто ново BMW серия 7, добавяйки към колекцията от разкошни подаръци на изпълнителния директор на UFC.

Споделяйки момента в своята история в Instagram, Дейна Уайт изрази своята благодарност и демонстрира елегантните характеристики на автомобила. Жестът на младия инфлуенсър следва тенденцията на пищни подаръци, поднасяни на Уайт от по-младото поколение, подчертавайки влиянието на изпълнителния директор и възхищението, което предизвиква.

Към 2019 година нетната стойност на Дейна Уайт се оценява на около 500 милиона долара. Трябва да се отбележи, че тясната му връзка с Nelk Boys доведе до различни обмени на пищни подаръци. Преди това Nelk Boys подариха на Дейна Howler Head Maybach за 300 000 долара, а в замяна Уайт подари 250 000 $ долара на един от членовете на Nelk Boys.

Въпреки критиките в социалните медии, особено по отношение на заплащането на UFC, Дейна Уайт продължава да получава и споделя тези разкошни подаръци.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес