Зареждане

Ilir Latifi: Двамата с Oezdemir сме приятели, но битката ще е война

Ilir Latifi: Двамата с Oezdemir сме приятели, но битката ще е война
Публикувано на: Август 8, 2019 в 18:00 ч
Ilir Latifi трябваше да се бие с Volkan Oezdemir през юни в Швеция, но в последния момент почувства болка в гърба и се оттегли от събитието. Битката между двамата беше преместена за Ню Джърси, но проблеми с визата на Oezdemir провалиха тези планове и сега двамата ще се срещнат в клетката този уикенд в Уругвай.

Двамата ще се бият в главната карта на събитието UFC Fight Night 156 и няма да позволят на тяхното приятелство да ги разсее. Latifi споделя, че никога не е лесно да се биеш с приятел, с който сте тренирали заедно, но всичко това е просто бизнес и в клетката ще бъде война, защото всеки от тях ще търси победата:


Беше много неприятно това, че се оттеглих от битката в последния момент, след като се бях готвил за нея дълго време. Много трудно решение, но беше правилно. Последната ми загуба вече е минало и аз съм фокусиран върху следващата битка, защото целта ми е стана претендент, да се развивам и винаги да ставам по-добър. Трябва да доминирам в цялата битка. 

Знам, че Oezdemir ще влезе в битката подготвен, защото тя е важна за него. Той е гладен и ще даде всичко от себе си. Аз също съм подготвен и ще има война в клетката. Винаги е трудно да се биеш с приятел и съотборник, но и двамата сме атлети и професионалисти и всичко това е бизнес. Няма лични неща в двубоя. 

Това е просто поредния ден на работа, след който няма да има лоши чувства. И двамата сме се подготвили и ще победи този, който е по-добър.


Oezdemir се намира в серия от 3 поредни загуби и победата е задължителна за него, ако иска да има бъдеще в UFC. Latifi от своя страна идва след загуба от Corey Anderson, която му прекъсна серия от 2 поредни победи.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес