Зареждане

Хорхе Масвидал: Усман не е нищо специално в стойка

Хорхе Масвидал: Усман не е нищо специално в стойка
Публикувано на: Април 22, 2022 в 19:00 ч
След като стана шампион на UFC, Камару Усман се превърна в по-завършен боец. 

Благодарение на наставленията на великия Тревър Уитман, „Нигерийският кошмар“ показва подобрения в своята игра в стойка и трите му скорошни победи с нокаут са достатъчно силно доказателства за това. 

Преди една година Усман успя да нокаутира тежко Хорхе Масвидал и защити титлата за 4-ти пореден път. Камару показа, че трябва да се съобразяват с него и в стойка, но Масвидал не вижда нищо специално в бокса на Усман.

Наскоро Масвидал участва в подкаста на Логан Пол и реши да говори за Усман. Ето какво смята Масвидал за своя враг:

„Знам, че Усман може да бъде победен. Няма жив човек, който да не може да бъде победен. В първия рунд на битката ни му вкарах някои тежки удари. 

Вкарах му удар, след което той ме свали. По-късно му вкарах удар в гърдите, а бедрото ми го удари в челюстта, разклати го малко. 

В стойка той не е нищо особено. Може да ме е нокаутирал, но не е нищо особено в стойка. Той все още не е легитимен страйкър. 

Моят проблем е, че борбата ми не е на 100 %. В битката с Усман се тревожих за събарянията, а той смени стила и ме нокаутира. 

Борбата ми е добра и определено е по-добра от началото на кариерата ми. Остават ми 2-3 години в спорта. Ще вложа всичко от себе си в борбата, за да видим какво ще стане.

Масвидал е в серия от 3 поредни загуби и през март загуби от Колби Ковингтън.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес