Зареждане

Хорхе Масвидал: Ще съм пирон в ковчега на Ковингтън

Хорхе Масвидал: Ще съм пирон в ковчега на Ковингтън
Публикувано на: Януари 25, 2022 в 05:00 ч
Най-лошото копеле в UFC Хорхе Масвидал няма търпение да удря своя бивш най-добър приятел Колби Ковингтън. Двамата ще се бият в главната битка на събитието UFC 272, което ще се проведе на 5-ти март в Лас Вегас.

От дълго време всички чакаме тази среща, която за съжаление се проточи с годините. Войната на думи вече започна и двамата не спират да се нападат. В последно време Масвидал не спира да говори, че Колби е затънал в дългове.

В една от последните си изяви за медиите Масвидал отново нападна Ковингтън и каза:

Списъкa с дълговете на Ковингтън продължава и продължава. American Top Team, текущата зала, в която той е в момента. Те имат проблеми, защото той не е платил. Този човек дължи много пари на лихвари в Южна Флорида за дългове свързани с хазарта. Просто се надявам да влезе с мен в клетката. 

Този човек има всякакви проблеми и аз ще бъда пирон в неговия шибан ковчег. Просто нямам търпение. Той живееше на дивана ми, ядеше ми храната. Той беше аматьор. Идваш на този свят сам и вероятно ще излезеш сам от него. Този човек е змия и нямам търпение да го ударя. 

Попитайте Джон Джоунс за Ковингтън. По дяволите, Джон Джоунс няма нищо хубаво да каже за него. Какво ще каже за Тайрън Уудли за Ковингтън ? Удли също няма нищо хубаво да каже за него. 

Ще успее ли Масвидал да бие Ковингтън ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес