Зареждане

Хорхе Масвидал готов да се бие и с Ник Диаз

Хорхе Масвидал готов да се бие и с Ник Диаз
Публикувано на: Ноември 13, 2019 в 12:21 ч
Ник Диаз сподели леко неясно, че е готов да се върне в играта и да отмъсти на за загубата на брат си Нейт Диаз от Хорхе Масвидал.

Масвидал само това и чакаше.

"Той битка ли иска? Не разбрах. Или ще се разхождаме по плажа," сподели Масвидал в Dan LeBatard Show. "Той има ли си представа срещу кого иска да се бие? Защото аз съм готов за бой, особено ако има нещо повече в него."



Ник сподели, че той е "Най-гадното копеле" в играта - титла, която Масвидал спечели след победата си над Нейт.

Ник Диаз не се е състезавал от повече от четири години, така че не се знае дали ще го видим скоро в клетката, а Масвидал си търси някой по-скоро, който да му помогне да увеличи банковата си сметка.

"Не знам кой ще е следващия, но може да бъде всеки, който ми прилича на доларчета. Следващият ми противник ще бъде този, който ще ми спечели най-много пари.

Вече много хора казват името ми. Преди не искаха да се бият с мен. Сега всеки ме предизвиква. Смешно е, защото преди 2-3 години същите хора не искаха да се бият с мен."

Реалистично погледнато Масвидал може да се изправи срещу победителя между Камару Усман и Колби Ковингтън, които ще се бият в UFC 245 на 14-ти декември в Лас Вегас.

Срещу кого искате да видите дивака Масвидал в следващото му излизане в UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес