Зареждане

Хорхе Масвидал: Битка с Макгрегър ще е една от най-големите в историята

Хорхе Масвидал: Битка с Макгрегър ще е една от най-големите в историята
Публикувано на: Януари 17, 2020 в 16:30 ч
Хорхе Масвидал (35-13 MMA, 11-4 UFC) не се е отказал от желанието си да се бие с Конър Макгрегър (21-4 MMA, 9-2 UFC). Най-лошото копеле в ММА ще следи с интерес UFC 246, което ще се проведе този уикенд. На това събитие ще видим завръщането на ирландецът, който ще се бие срещу Доналд Серони в полусредна категория, където се подвизава и Масвидал.

Макгрегър вече изяви готовност да се бие с Масвидал и с Камару Усман за титлата, но всичко зависи от изходът на неговата среща със Серони. Хорхе е готов за големите пари и вярва, че битка между него и Макгрегър ще бъде една от най-големите в историята на UFC. Ето какво още каза Масвидал за бъдещето си в UFC:


Няма да кажа, че битката с Усман не е правилното решение. Какво ще стане, ако двамата с Конър влезем в клетката ? Това ще бъде една от най-големите битки в историята на UFC. Aз чупя рекорди с ESPN и математиката го показва. 

Виждаме това, което прави Макгрегър и това, което аз направих. Това е формулата за успех. Някой винаги ще държи титлата в полусредна категория. Няма значение дали е Усман или друг. Битката между мен и Конър ще бъде огромна на стадион Raiders. В момента Конър е по-голямата битка за мен. 

Ако Макгрегър не иска да се бие с мен, то тогава ще се бия с Усман, за да му взема скалпа. Да, искам битката с Камару. Планирам да разбия Конър, а след това да унижа актьорът Усман. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес