Зареждане

Холи Холм и Миша Тейт искат да направят реванш

Холи Холм и Миша Тейт искат да направят реванш
Публикувано на: Юли 19, 2021 в 04:00 ч
Бившата шампионка в категория петел Холи Холм иска да отмъсти на Миша Тейт. Миналия уикенд видяхме как Тейт се завърна след 5 години извън клетката. Тя успя да доминира над Марион Рено и я победи с нокаут.

Миша спря серия от 2 поредни загуби и се прицели в титлата. В социалните мрежи Холм сподели, че иска реванш със своята сънародничка. Преди повече от 5 години видяхме битка между Холи и Тейт.

Тогава Холм заложи титлата си в категорията и загуби със събмишън в 5-тия рунд. Това беше първа професионална загуба за Холм в ММА и тя иска да постигне отмъщение. Ето какво написа Холм в социалните мрежи, а след това и отговора от Тейт:

Бъдещето е неясно и всяка секунда е важна. Може да доминираш в една битка и победата да ти се изплъзне в последните минути. 

Много бих искала да имам шанс да отмъстя на Миша Тейт за загубата. Искате ли да видите Холм срещу Тейт 2 ?

След победата си над Марион Рено, Тейт сподели следното за Холм и нейното предизвикателство:

Всички могат да си го получат. Мисля, че втора битка с Холи ще бъде страхотна. Има много жени в тази категория и съм готова за всички. Ще се бия с всяка, за да стигна до титлата. 

Няма съмнение в това, че ще има втора битка между мен и Холи Холм. Мисля, че има смисъл да се бия още 1 път тази година.

Ще може ли Холм да отмъсти ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес