Зареждане

Herb Dean ще бъде рефер на битката между Khabib и McGregor на UFC 229

Herb Dean ще бъде рефер на битката между Khabib и McGregor на UFC 229
Публикувано на: Септември 25, 2018 в 21:10 ч
Остават все по-малко дни до събитието UFC 229, което ще се проведе на 6-ти октомври в Лас Вегас. Събитието ще бъде оглавено от битка за титлата в лека категория между непобедения шампион Khabib Nurmagomedov и бившия шампион в две категории Conor McGregor, който се завръща след 2 години отсъствие от октагона.

Битката се очаква с голям интерес и днес стана ясно кой ще бъде третия човек в клетката на UFC 229. С единодушен вот от Атлетическата комисия е бил избран ветерана Herb Dean, който е сред най-добрите рефери в света. Тримата съдии, които ще са извън октагона са Derek Cleary, Sal D’Amato и Junichiro Kamijo. Dean е бил рефер на 6 от битките на Conor McGregor, като последния път той беше третия човек в клетката, когато McGregor загуби от Nate Diaz.

Да се надяваме, че рефера няма да е фактор в срещата и няма да направи някоя фатална грешка, както Dean направи на UFC Moscow, когато позволи на Khalid Murtazaliev да продължи с побоя над вече видимо неадекватия C.B. Dollaway, което донесе доста критика на Dean от ММА обществото.

А ето тук може да видите какви колосални суми взимат Dean и съдиите, които ще бъдат извън октагона:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес