Зареждане

Хенри Сехудо: Искам да спра, но парите ще говорят

Хенри Сехудо: Искам да спра, но парите ще говорят
Публикувано на: Май 11, 2020 в 08:59 ч
Бившият двоен шампион Хенри Сехудо защити титлата си в категория петел миналия уикенд. Той спечели с нокаут над Доминик Круз и навлезе в серия от 6 поредни победи, от които 4 с нокаут. В последните си битки Сехудо успя да вземе скалпа на едни от най-великите бойци в историята. След края на битката с Круз, Хенри обяви, че се оттегля от ММА и неговата титла вече е вакантна, а от UFC ще работят по битка за нея.

Дълго време Сехудо се жалеше от заплатите, които взима и сподели, че иска парите му да бъдат като тези, които изкарват бойците в тежка категория. Явно неговите искания не бяха изпълнени и сега той ще извива ръцете на своите шефове. Сехудо сподели, че наистина иска да спре, но всичко зависи от парите:


Исках да се оттегля на върха. Направих го в борбата, а сега и в ММА. Искам завинаги да си остана крал. Дейна Уайт знае какви числа искам, но засега нека оставим бойците в категория петел да се избиват. Нека се забавляват. Ако се оплакват, че си избират опоненти, то вижте моята статистика. 

Нека говорят каквото искат, но аз мисля, че трябва да съм част от легендите в този спорт. Мисля, че съм най-добрия боен атлет с всичко, което успях да постигна. Наистина искам да спра, но вече казах, че парите ще говорят. Щастлив съм в UFC и искам да благодаря на Дейна Уайт. Те се погрижиха за мен и сега съм готов да започна нова глава в моя живот. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес