Зареждане

Харди: Уудли беше като торба с лайна срещу Джейк Пол

Харди: Уудли беше като торба с лайна срещу Джейк Пол
Публикувано на: Септември 9, 2021 в 19:00 ч
Дан Харди е един от хилядите, които бяха разочаровани от битката между Джейк Пол и Тайрън Уудли. Двамата се боксираха в края на миналия месец и Уудли имаше шанс да победи, но не даде всичко от себе си.

Тайрън нарани сериозно Джейк, но отказа да вдигне оборотите, защото се страхувал, че ще стане уязвим. В крайна сметка след 8 рунда боя стигна до решение, което беше раздвоено в полза на интернет сензацията.

Уудли веднага започна да говори за незабавен реванш и дори е готов да си направи татус, за да получи втори шанс. Харди, който е ММА боец и бивш анализатор в UFC реши да се изкаже за битката. Дан смята, че Уудли изглеждал като торба с лайна срещу Джейк Пол.

Ето какво още каза Харди за Пол - Уудли:

Тайрън Уудли беше като торба с лайна срещу Джейк Пол. Това беше много смущаващо. Причината, поради която съм ядосан е, че стана така, както си мислех, че ще стане. Очаквах повече от Уудли. 

Пич, на 40 години си, рап кариерата ти не върви, ММА кариерата ти приключи. Имаш срещу себе си човек, който те обижда от месеци и обиди майка ти. Имаш 8 рунда да го удряш в лицето. 

Вкарваш му тежък удар, след който Пол пада между въжетата, но се страхуваш да натиснеш, за да не си уязвим. Това просто ми изглежда слабо. Изглежда слабо и прахосва парите на хората. 

Предпочитам да гледам как Аскрен отново е нокаутиран, отколкото да гледам това. Аскрен не беше там, за да спечели, всички знаем това. Лошото беше, че Уудли влезе на ринга, за да спечели, но дори не опита. 

Това го изгаряше в интервюто след битката. Той пропусна своя шанс и сега трябва да млъкне и да прави нещо друго. Тайрън имаше възможност, която отмина. 

Прав ли е Харди ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес