Зареждане

Харди: Поведението на Адесаня беше тъпо

Харди: Поведението на Адесаня беше тъпо
Публикувано на: Септември 30, 2020 в 07:23 ч
Фурорът по реакциите на Израел Адесаня след победата му над Пауло Коста в UFC 253 продължава.

След като победи с ТКО, Адесаня имитира секс с Коста, а след това имитира и еякулация върху отбора на бразилеца. Като за капак каза и че си увива члена около кръста си вместо черен колан по жиу-житцу.
Това не е точно в духа на бойните изкуства.

Точно така мисли и коментаторът на UFC, Дан Харди.

"Беше тъпо, честно казано," каза Харди. "Беше ненужно и беше тъпо. Не е добре за спорта да се случват такива работи, но в същото време виждаме много от звездите да изпъкват, да влизат в медиите заради подобни изцепки. Адесаня уринираше върху Октагона по време на дебюта си в UFC. Така че не би трябвало да се изненадваме от подобно нещо.

Особено когато има вражда между двамата опонента. Когато адреналинът е много. Току-що си спечелил битката. Имаш всичката тази енергия. Не знаеш какво казваш в интервютата, защото адреналинът те е ударил. Случва се. Понякога е трудно да се контролираш в тези обстоятелства.

Но го виждаш отстрани и си казваш - това не е в духа на бойните изкуства. Това мисля, че трябва да се вижда - правилно представяне на спорта. Но в крайна сметка тези хора имат своята индивидуалност."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес