Зареждане

Хамзат Чимаев е второто пришествие на Конър Макгрегър

Хамзат Чимаев е второто пришествие на Конър Макгрегър
Публикувано на: Януари 25, 2022 в 05:00 ч
В момента Хамзат Чимаев е една от най-големите изгряващи звезди в ММА. За кратко време "Borz" успя да си спечели много фенове и най-вече успя да спечели сърцето на Дейна Уайт. Президента на UFC е голям фен на чеченеца, защото той е готов да се бие по всяко време.

Чимаев успя да спечели 2 битки в две различни категории в рамките на 10 дни. Хамзат вече има 4 победи с приключване в UFC и си заслужи 4 бонуса по 50 000 долара. Очаква се Хамзат да се завърне в клетката в следващите месеци за бой вероятно с Гилбърт Бърнс.

Джаред Каноние е сред бойците на UFC, които са впечатлени от Чимаев. Джаред твърди, че Хамзат изглежда като второто пришествие на Конър Макгрегър. Ето какво още сподели Каноние пред медиите в САЩ за Чимаев:

Хамзат Чимаев е гореща звезда в момента. Дейна е много впечатлен от него. От това, което видяхме в клетката от Чимаев, то изглежда той е като второто пришествие на Конър Макгрегър. 

Не ми харесва да правя това сравнение, защото Чимаев е себе си и прави своето. Свалям шапка за този човек. Върши добра работа. Ще бъде страхотно ако той се качи в средна категория. 

Колкото повече, толкова по-весело, що се отнася до мен.

Прав ли е Чимаев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес