Зареждане

Хабиб влиза в лагера на Махачев за битката с Порие

Хабиб влиза в лагера на Махачев за битката с Порие
Публикувано на: Май 18, 2024 в 02:00 ч
Ислам Махачев разкри, че след няколко дни Хабиб Нурмагомедов ще се включи в лагера му. В момента Ислам тренира за битката си с Дъстин Порие. Двамата ще се бият за безспорната титла в лека категория. Битката им оглавява събитието UFC 302, което ще се проведе на 1-ви юни в Ню Джърси.

"The Diamond" е бивш временен шампион, който не е печелил безспорната титла. Сега той получава последен шанс за златото и ще остави всичко от сееб си в клетката. Махачев също се раздава в лагера си и сега Нурмагомедов ще се включи, за да го подготви в последните 2 седмици.

Ислам е уверен, че ще успее да победи, както Хабиб победи Порие преди години. Ето какво сподели Ислам за Нурмагомедов:

„За мен е много по-лесно, отколкото за Хабиб, защото той ми показа този път и аз просто го следвам. Просто трябваше да направя това, което той направи. Това е всичко. Той е пенсиониран, но продължава да ни натиска. След няколко дни ще дойде в лагера ми. 

Разбирам, че последните 10 дни от лагера ще бъдат луди. Това ще бъде трудно за всички. Усман каза на треньора: „Хабиб ще пристигне скоро, мога ли да си почина днес ?" Трябва да се подготвя.“, каза Махачев.

Ще успее ли Хабиб да помогне на Махачев, за да бие Порие ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес