Зареждане

Хабиб влиза в лагера на Махачев за битката с Порие

Хабиб влиза в лагера на Махачев за битката с Порие
Публикувано на: Май 18, 2024 в 02:00 ч
Ислам Махачев разкри, че след няколко дни Хабиб Нурмагомедов ще се включи в лагера му. В момента Ислам тренира за битката си с Дъстин Порие. Двамата ще се бият за безспорната титла в лека категория. Битката им оглавява събитието UFC 302, което ще се проведе на 1-ви юни в Ню Джърси.

"The Diamond" е бивш временен шампион, който не е печелил безспорната титла. Сега той получава последен шанс за златото и ще остави всичко от сееб си в клетката. Махачев също се раздава в лагера си и сега Нурмагомедов ще се включи, за да го подготви в последните 2 седмици.

Ислам е уверен, че ще успее да победи, както Хабиб победи Порие преди години. Ето какво сподели Ислам за Нурмагомедов:

„За мен е много по-лесно, отколкото за Хабиб, защото той ми показа този път и аз просто го следвам. Просто трябваше да направя това, което той направи. Това е всичко. Той е пенсиониран, но продължава да ни натиска. След няколко дни ще дойде в лагера ми. 

Разбирам, че последните 10 дни от лагера ще бъдат луди. Това ще бъде трудно за всички. Усман каза на треньора: „Хабиб ще пристигне скоро, мога ли да си почина днес ?" Трябва да се подготвя.“, каза Махачев.

Ще успее ли Хабиб да помогне на Махачев, за да бие Порие ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес