Зареждане

Хабиб се застъпи за Кейн Веласкес с писмо до съда

Хабиб се застъпи за Кейн Веласкес с писмо до съда
Публикувано на: Юли 23, 2022 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов е писал на съдията, който се занимава с делото на американския боец Кейн Веласкес.

Вижте още - Дейна Уайт се застъпи за Веласкес с писмо до съда

Преди няколко дни Дейна Уайт също писа до съда и се застъпи за бившият шампион в тежка категория. Преди седмица стана ясно, че за 3-ти път отказват пускане под гаранция на Веласкес. Бившата ММА звезда е готов да плати гаранция от 1 милион долара, за да бъде със семейството си по време на продължаващия процес. 

Това не трогва съдия Шелина Браун, която го отряза за пореден път. Нейните мотиви са, че Веласкес не цени човешкия живот. Веласкес е обвинен в опит за убийство на обвинения в педофилия Хари Гуларте, който блудствал с 4-годишният син на звездата.

Ако бъде признат за виновен, Веласкес е изправен пред минимум 20 години затвор за опит за убийство. Ето какво пише Хабиб в писмото си до съда:

„Ваша чест, името ми е Хабиб Нурмагомедов. Във вашата страна съм най-известен като бивш непобеден шампион на UFC. Срещнах Кейн преди повече от десет години. 

И двамата тренирахме в една и съща зала в Сан Хосе, известна като Американската академия по кикбокс (AKA). Кейн е един от най-уважаваните хора в залата, в която тренират много свестни хора. 

Той е лидер и семеен човек. Голяма част от времето ми с Кейн е лично, но мога да потвърдя, въз основа на всички мои взаимодействия с този човек, че той е честен и добросърдечен човек, който би направил всичко за семейството и приятелите си. Той е типът мъж, който повечето от нас биха искали да имат до себе си. 

Наясно съм с обвинението в опит за убийство. Надявам се, че ще бъдат преработени и смекчени, когато станат налични повече подробности. След като тази съдебна процедура приключи, моето твърдо убеждение е, че Кейн няма да представлява никаква опасност в бъдеще ”, пише Хабиб в писмо. 

Какво ще бъде решението на съда според вас ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес