Зареждане

Хабиб показа красиви кадри от родното си селце

Хабиб показа красиви кадри от родното си селце
Публикувано на: Юни 7, 2020 в 09:00 ч
Непобеденият шампион в лека категория на UFC, Хабиб Нурмагомедов показа красиви кадри от родното си селце, което се намира високо в планината. "The Eagle" е роден в Силди, където населението наброява малко над 200 души. В момента 31-годишния боец преминава през много труден момент, защото неговия баща Абдулманап все още е в болница и за съжаление не се подобрява.

Вижте още - Бащата на Хабиб продължава да е в тежко състояние

В началото на миналия месец легендарния треньор постъпи в болница със сърдечни проблеми и заразен с коронавирус. Наложи се да го оперират по спешност и да го поставят в изкуствена кома. Към днешна дата неговия баща все още е в кома и ние дори не можем да си представим какво му е на шампиона, който постигна всичко в кариерата си с помощ от Абдулманап.

Вижте още - Хабиб Нурмагомедов отказал тест за COVID-19

Хабиб е с рекорд 28-0 в ММА и всички негови успехи се дължат на Абдулманап, който още от малък го подготвя и го прави световен шампион по бойно самбо. В своята последна битка Хабиб събмитна Дъстин Поире през септември 2019 година в Абу Даби. Очаква се той да се бие в последните месеци на 2020 г. срещу временният шампион Джъстин Гейджи. Ето снимки от селцето на Хабиб:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес