Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Ще е проблем, ако Дейна ми предложи $100 милиона

Хабиб Нурмагомедов: Ще е проблем, ако Дейна ми предложи $100 милиона
Публикувано на: Декември 3, 2020 в 08:25 ч
Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов няма интерес за реванш с Конър Макгрегър и Дъстин Поарие. "The Eagle" даде пресконференция в Москва, на която обяви стартирането на своята ММА организация. Преди няколко дни той даде 1 милион за GFC, която реши да преименува на EFC.

Нурмагомедов разкри, че ще се срещне с Дейна Уайт в края на следващия месец в Абу Даби. Двамата ще говорят за неговото бъдеще, а Хабиб очаква Дейна Уайт да му предложи пари. Ето какво сподели Хабиб пред руските медии:

С Дейна Уайт ще се срещнем в Абу Даби след UFC 257 през януари. Мисля, че той ще ми предложи пари. Защо да правя реванш с Конър Макгрегър и Дъстин Поарие ? Успях да удуша и двамата. Защо да има реванш ? Да, бих се бил, но само за пари. Няма интерес в такива срещи от гледна точка на спорта.

И двамата бяха шампиони, които аз удуших и те ми се предадоха. Един кон не се състезава срещу магарета. Тези магарета дори не участват в състезанията на конете. Нямам интерес в тези съперници.

Представете си, че UFC предложат 100 милиона долара. Това ще е проблем. От гледна точка на спорта нямам интерес. Много хора питат за мое завръщане. Към момента нямам такива планове. 

Ще се завърне ли Хабиб ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес