Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Хазартът е като наркотиците

Хабиб Нурмагомедов: Хазартът е като наркотиците
Публикувано на: Август 26, 2022 в 02:00 ч
Хабиб Нурмагомедов нямаше много критики за това какво прави промоцията, докато той се състезаваше за UFC. Често октагона на организацията беше със спонсорски банери от хазартната компания Draft Kings, както и алкохол oт Modelo.

Към днешна дата бившият шампион на UFC в лека категория управлява ММА лигата си Eagle FC. Нурмагомедов набира скорост и вече направи дебют със своята организация в САЩ.

Сега "Орелът" трябва да реши откъде да идват парите. Не е изненадващо, че той няма да прави бизнес с букмейкърите заради позицията на дагестанеца относно опасностите от хазарта.

„Имаме много добри спонсори, с които работим и организираме събития. Нямаме нужда от букмейкъри. Вярвам, че хазартът е по-опасен от алкохола. 

Мисля, че да се рекламира хазарт, е по-лошо от това да се рекламира алкохол. Букмейкърите съсипват цели семейства. Колко млади хора посещават техните сайтове, остават на тях и се пристрастяват ? 

Това е същото като пристрастяването към наркотици. Би било същото, ако трябваше да рекламирам наркотици тук. За мен хазартът и наркоманията са на едно ниво. 

Ние обръщаме внимание на типа продукт, който даваме на нашата аудитория. Единственото, което насърчаваме, е спортът. За мен това е много важно.“, каза Нурмагомедов пред медиите.

Прав ли е Хабиб за хазарта ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес