Зареждане

Хабиб не е имал силни съперници преди Конър Макгрегър

Хабиб не е имал силни съперници преди Конър Макгрегър
Публикувано на: Септември 11, 2021 в 03:00 ч
Александър Емеляненко вярва, че Хабиб Нурмагомедов не се е бил със силни съперници в UFC преди Конър Макгрегър. "The Eagle" направи 10 битки в UFC преди да стигне до голямата битка за много пари срещу ирландската звезда.

Хабиб премина през доста тестове и победи бойци като Рафаел дос Аньос, Едсон Барбоса, Майкъл Джонсън, Ал Якуинта, Тиаго Таварес и Глейсон Тибау. Това обаче не са силни бойци, ако вярваме на мнението на Емеляненко.

Александър твърди, че Али Абделазиз уреждал удобни битки за Хабиб и в същото време избягвали опасната конкуренция. Ето какво сподели Емеляненко по темата:

Отдавна казах, че Хабиб нямаше силни съперници преди Конър Макгрегър. Това е така. С кого се би преди Макгрегър ? Нурмагомедов беше компетентно отведен от златото. 

Има добър мениджър. Абделазиз го прекара покрай силните бойци. Макгрегър победи всички, за да стигне до титла в UFC. Разбира се, Хабиб можеше да заложи на по-силни опоненти. 

В битката между Хабиб и Макгрегър не заложих на никого. Мисля, че даже не гледах биката, а спах. Гледах битката на запис. 

Мина ли Хабиб между капките в UFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес