Зареждане

Хабиб: Фъргюсън е по-добър от всичките ми предишни опоненти

Хабиб: Фъргюсън е по-добър от всичките ми предишни опоненти
Публикувано на: Февруари 27, 2020 в 12:00 ч
Хабиб Нурмагомедов се готви сериозно за битката си с Тони Фъргюсън. Двамата ще опитат да влязат в клетката за 5-ти път, след като 4 битки между тях вече се провалиха. Този път срещата им е насрочена за април в Бруклин и ще бъде главна за UFC 249. Хабиб и Тони са най-добрите в категорията и са в серии от по 12 поредни победи.

"The Eagle" все още няма загуба в ММА и мнозина вярват, че непредвидимият Фъргюсън е този, който ще го свали от върха и ще му вземе скалпа. Дагестанецът осъзнава, че Фъргюсън е сериозен съперник и вярва, че той е по-добър от всички останали. Хабиб се готви много здраво за срещата и реши да коментира това, което предстои в интервю за TMZ. Ето какво сподели Нурмагомедов за своята битка, както и за враждата с Конър Макгрегър:


Да, мисля, че Фъргюсън ще бъде най-трудния ми опонент до момента. В последните няколко години се бих с бойци като Барбоза, дос Аньос, Макгрегър, Поире и Якуита. Всички те не са толкова корави като Фъргюсън. Сега имам малко повече мотивация. Преди знаех, че мога да победя тези бойци. 

Разбира се, че съм работил здраво за битките с тях. Сега обаче сме фокусирани и се готвим сериозно, защото ни чака много тежък съперник. Сега всичко е в повече. Тони не е като предишните ми опоненти. Мисля, че той е малко по-корав от всички тях. 

Серони винаги губи главните битки, в които участва. Той губи 7 от последните си 10 битки. Точно сега той вече не е сред най-добрите в лека или полусредна категория. Разбира се, че е голямо име, но времето му изтече. Конър много добре си избира опонентите. 

Той победи боец, който губи 7 пъти и започнаха да говорят, че се е завърнал. Не, Макгрегър трябва да се бие с наистина корави съперници. Конър трябва да свали килограми и да се бие в лека категория с Гейджи. Да, мисля, че Макгрегър избягва тежките битки. Той е голяма звезда и може да си го позволи. 

Нека говорим за мен, не за него. Хората искат да гледат драми и хаос. 99% от хората знаят, че ще победя Макгрегър отново. От гледна точка на парите и драмата битката е добра, но не и от гледна точка на истинските битки. Аз съм тук, за да градя наследство. Трябва да побеждавам истински съперници като Якуинта, Поире и сега Тони. Не трябва да се бия с фалшиви претенденти. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес