Зареждане

Greg Hardy: Битка между мен и Ngannou е сблъсък на титани

Greg Hardy: Битка между мен и Ngannou е сблъсък на титани
Публикувано на: Август 26, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR 
Greg Hardy все още има много да учи в ММА и определено му липсват някои познания в различните стилове, но едно нещо не му липсва и това е самочувствие. Hardy се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд и само за година записа рекорд 5-1 в ММА, като всички победи са с нокаут в първия рунд.

През юли той взе скалпа на Juan Adams за 45 секунди и продължи да си проправя път към върха. "Prince of War" не спира да работи усилено, за да подобри своята игра и да бъде конкурентен на бойците от топ 15 на тежка категория. Hardy очаква светло бъдеще при тежките и сподели, че е готов да се бие с Francis Ngannou, а битката била неизбежна:


Не искам да казваш на никого, но в момента съм 140 килограма. Работим върху това и ще ги сваля до 115 килограма. Имам време и не бързам за никъде. Мисля, че точно сега ние даваме страхотно шоу на феновете. Представете си какво щеше да бъде, ако знаех какво правя в клетката. Dana White ми дава време, за да се науча и да продължа да забавлявам света. 

Ще ви дам едни от най-великите битки, които сте виждали. С цялото ми уважение, но мисля, че ще мога да победя всички. Ставам все по-добър. Мисля, че битка между мен и Ngannou е неизбежна. Тя ще бъде сблъсък на титани. Сега работя по моето джиу-джутсу. Трябва да се страхувате от мен, защото аз идвам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес