Зареждане

Грег Харди: Нокаутирам Фюри, Джошуа и Уайлдър

Грег Харди: Нокаутирам Фюри, Джошуа и Уайлдър
Публикувано на: Декември 18, 2020 в 15:44 ч
Боецът на UFC в тежка категория Грег Харди вярва, че може да нокаутира големите имена в бокса. 32-годишния бивш футболист смята, че може да нокаутира Тайсън Фюри, Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър между въжетата. Харди винаги забърква името си в странни ситуации и скандали. В края на октомври той щеше да се превърне в единственият боец в историята на UFC, който се проваля на кантара за тежка категория.

Преди година Грег реши да използва инхалатор между рундовете и се раздели с победа, която записа с решение над Бен Сосоли. В началото на 2019 година той вкара непозволен удар с коляно на Краудър и загуби с дисквалификация.

Като цяло той винаги си намира начин да се проваля, но вярва в своите умения. Този уикенд той излиза в Лас Вегас срещу Марчин Тибура и реши да поговори за евентуални битки в бокса. Ето какво каза Харди:

След като си свърша работата в ММА ще отида в света на бокса. Опитвам се да убедя Дейна Уайт. Да се надяваме, че ще направим нещо в Zuffa Boxing. Определено искам да отида в бокса и да нокаутирам Тайсън Фюри. 

Ще нокаутирам и тази котка Антъни Джошуа. Мога да нокаутирам и "Cry-baby Bomber", Дионтей Уайлдър. Ще ги нокаутирам всички. Разбира се, че ще работя за това. Това е вдъхновение и мисля, че бързо ще дойде. Нямам търпение.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес