Зареждане

Гилбърт Бърнс: Искам Чандлър да нокаутира Конър Макгрегър

Гилбърт Бърнс: Искам Чандлър да нокаутира Конър Макгрегър
Публикувано на: Февруари 25, 2023 в 00:00 ч
Боецът на UFC в полусредна категория Гилбърт Бърнс (21-5) се надява Майкъл Чандлър (23-8) да нокаутира Конър Макгрегър (22-6).

В момента двамата започнаха да участват в 31-вия сезон на The Ultimate Fighter. Конър и Чандлър са треньори, а след края на сезона ще премерят сили в октагона. Дейна Уайт разкри, че битката между двамата ще е в лека категория.

Излъчването на TUF 31 ще започне в края на май и ще продължи до средата на август. Наскоро Бърнс се оплака, че негов приятел е изгонен от TUF, за да може Макгрегър да вкара свои хора.

Това не се понрави на бразилеца, който ще стиска палци на Чандлър.

„Мисля, че това е трудна битка за Майкъл Чандлър. Не мисля, че ще бъде лесна битка, но се надявам Майкъл да го нокаутира. Надявам се Майкъл да спечели. 

Не искам да желая нищо лошо на Конър, той е такъв, какъвто е. Този човек е двоен шампион. Конър помогна за промяната на спорта, понякога правеше грешен избор, но това е положението. 

Надявам се Майкъл да спечели и ще направя всичко по силите си, за да помогна на Майкъл да спечели. Като се има предвид това, надявам се Майкъл да го нокаутира.“, каза Бърнс пред Submission Radio.

Ще успее ли Чандлър да се справи с Макгрегър ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес