Зареждане

Гейджи: Абделазиз е най-добрия мениджър в ММА

Гейджи: Абделазиз е най-добрия мениджър в ММА
Публикувано на: Май 29, 2020 в 05:00 ч
Али Абделазиз е един от най-известните мениджъри в ММА и представлява едни от най-големите бойци в света. Абделазиз е противоречива личност, която често се забърква в скандали, но каквото и да става Али застава зад своите бойци. Абделазиз представлява Хабиб Нурмагомедов, Камару Усман, Джъстин Гейджи, Хенри Сехудо, Антъни Джонсън, Благой Иванов и много други. Често виждаме как Абделазиз се меси във враждите, които неговите бойци си спретват с други състезатели.

Това му носи доста критики и обиди, но едва ли Али ще се промени. Джъстин Гейджи, който сега е временен шампион в лека категория и чака битка с друг клиент на Абделазиз реши да поговори за своя мениджър. Гейджи разкри, че Абделазиз не му взел пари след битката с Доналд Серони и го определи за номер 1 в момента:


Ние сме лоялни към него и Али Абделазиз е лоялен към нас. Вижте само какви бойци представлява. Това нещо не е случайност. Когато се бих с Доналд Серони, Али знаеше, че не съм доволен от битката и ми каза, че няма да ми вземе стотинка от този двубой. Абделазиз не ми взе никакви пари, защото е човек да дадената дума. Много хора говорят глупости за него, но той е най-добрия мениджър в момента. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес